Öğretim Görevlisi Doktor ZEYNEP KİLCİ

Öğretim Görevlisi Doktor ZEYNEP KİLCİ

  Öğretim Görevlisi Doktor Öğretim Görevlisi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Pr. - Öğretim Görevlisi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Pr. - Öğretim Görevlisi Doktor

SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
MICROBIAL VIABILITY, PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KEFIR MICROCAPSULES PREPARED USING MALTODEXTRIN/ARABIC GUM MIXES 2018 INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
AN INNOVATIVE APPLICATION DEVELOPED TO DETERMINE THE BLOOD OUTPUT OF CHICKENS AND ITS IMPACT ON THE MEAT QUALITY IN POULTRY SLAUGHTERING 2023 POULTRY SCIENCE
FROM TRADITIONAL TO EXCEPTIONAL: IMPACT OF THE USE OF DRIED CHICKEN MEAT POWDER ON SENSORY AND NUTRITIONAL QUALITY OF TARHANA 2024 FERMENTATION
SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeksler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünde yayınlar dışındaki tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
DETERMINATION OF SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF MILK PROCURED FROM DAIRY FARMS AND DIFFERENT MILK COLLECTORS IN SUSURLUK REGION 2022 THE EUROPEAN JOURNAL OF RESEARCH AND DEVELOPMENT
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI HALVA SAMPLES 2022 TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF)
DETERMINATION OF CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY IN COMMERCIAL TAHINI SAMPLES 2022 TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (TURJAF)
CHEMICAL PROPERTIES OF TAHINI HALVA MARKETED IN THE SOUTHERN MARMARA REGION, TURKEY AND EVALUATION OF COMPLIANCE WITH TURKISH FOOD CODEX 2023 AKADEMIK GIDA
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCILERININ TEMEL GIDA ANALIZLERINI ANLAMA DÜZEYLERININ BELIRLENMESI 2023 ÜNIVERSITE ARAŞTIRMALARI DERGISI
Diğer hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale veya derleme
Makale Adı Yılı Dergi
YENILIKÇI GIDA ÜRÜNLERININ GELIŞTIRILMESINDE ALTERNATIF BIR KAYNAK:MIKROALGLER 2021 BAYBURT ÜNIVERSITESI FEN BILIMLERI DERGISI
ÖNLISANS ÖĞRENCILERININ 3+1 UYGULAMALI EĞITIM MODELINE YÖNELIK TATMIN DERECELERININ İNCELENMESI: SUSURLUK TARIM VE ORMAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞI 2024 JOURNAL OF HIGHER EDUCATION AND SCIENCE