Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
BURSIYER | ESTABLISHMENT OF A RESEARCH AND EDUCATIONAL NETWORK ON HEALTH-PROMOTING FOODS WITH THE FOCUS ON TRADITIONAL TURKISH FOODS | TAMAMLANDI | 2011 | 2014 | |
UZMAN | IMPROVING THE ADAPTIBILITY OF EMPLOYERS AND EMPLOYEESIN TR33 REGION (ZAFER-İN) OPERATION | TAMAMLANDI | 2016 | 2017 |
Görevi | Proje Adı | Kurum | Durum | Baslama | Bitiş |
---|---|---|---|---|---|
ARAŞTIRMACI | MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FENOLIK MADDE MIKTARI, ANTIOKSIDAN KAPASITE VE BIYOALINABILIRLIĞIN İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE LACTOBACILLUS PLANTARUM'UN CANLILIĞININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MERCIMEK BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE PROBIYOTIK MIKROORGANIZMA CANLILIĞIN İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2021 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERDE FERMANTASYON SÜRECINDE LACTOBACILLUS PLANTARUM'UN CANLILIĞININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2022 | ||
ARAŞTIRMACI | MISIR BAZLI FERMENTE İÇECEKLERIN BAZI KALITE ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI | DEVAM EDIYOR | 2022 |