ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
KALITE KONTROL |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
KALITE KONTROL (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KIMYASI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KIMYASI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
ET TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERI KALITE KONTROL |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 1 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 1 (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA ANALIZLERI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA ANALIZLERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 2 |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
ET BILIMI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNIKLERI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA MADDELERININ AMBALAJLANMASI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA MADDELERININ AMBALAJLANMASI/GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI (İKINCI ÖĞREIM) |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNIKLERI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
BESLENME İLKELERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 1 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 1 (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 2 |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 2 (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
ET BILIMI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
ET TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERI KALITE KONTROL |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA MADDELERININ AMBALAJLANMASI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA MADDELERININ AMBALAJLANMASI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA KATKI MADDELERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI (İKINCI ÖĞRETIM) |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
ET BILIMI |
ÖNLISANS |
2020 - 2021 |
GÜZ |
LABORATUVAR TEKNIKLERI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
ET BILIMI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
TAHIL TEKNOLOJISI 1 |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA MADDELERININ AMBALAJLANMASI |
YÜKSEK LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
FONKSIYONEL GIDALAR |
YÜKSEK LISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA MEVZUATI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
ET ÜRÜNLERI KALITE KONTROL |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
ET TEKNOLOJISI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
KIMYA |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA MEVZUATI |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
GIDA KALITE KONTROL |
ÖNLISANS |
2022 - 2023 |
GÜZ |
İŞYERI EĞITIMI |
ÖNLISANS |
2021 - 2022 |
GÜZ |
İŞ YERI EĞITIMI |