Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
NITROSOPIPERIDINE IN MEAT PRODUCTS | 2021 | INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES |
EFFECT OF BLACK PEPPER AND ASCORBATE ON THE MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SUCUK | 2019 | INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SICENCE |
INFLUENCE OF COOKING METHODS ON NITROSAMINE FORMATION IN MEAT AND MEAT PRODUCTS | 2021 | 10TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS |
FERMENTE SOSISLERDE LAKTIK ASIT BAKTERILERININ NITROZAMINLER ÜZERINE ETKILERI | 2021 | 5. ULUSLARARASI MÜHENDISLIK VE TEKNOLOJI YÖNETIMI KONGRESI |
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE BIYOJEN AMIN OLUŞUMU VE NITROZAMINLER | 2021 | GLOBAL CONFERENCE ON ENGINEERING RESEARCH |
THE EFFECTS OF BLACK PEPPER AND SODIUM ASCORBATE ON MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SUCUK | 2019 | INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
VOLATILE PROFILE OF HEAT-TREATED SUCUK PRODUCED WITH DIFFERENT NITRITE AND SODIUM ASCORBATE LEVELS | 2018 | 3RD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY ICFT3 |
EFFECT OF ACUSTIC ENERGY ON VISCOSITY AND SERUM SEPERATION OF AYRAN, A TURKISH YOGURT DRINK | 2011 | 4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION |
DETERMINATION OF CONTAMINATION LEVELS OF LEAD (PB) AND CADMIUM (CD) IN WHEAT GROWN AROUND BEYŞEHIR - ISPARTA HIGHWAY | 2010 | 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY |
Bildiri Adı | Yılı | Etkinlik Adı |
---|---|---|
ET ÜRÜNLERINDE NITROZAMINLERIN BELIRLENMESINDE KULLANILAN KROMATOGRAFIK TEKNIKLER | 2015 | MÜHENDISLIKTE YENI TEKNOLOJILER SEMPOZYUMU |
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE NITROZAMIN OLUŞUMU VE FENOLIK BILEŞIKLER | 2017 | 10. GIDA MÜHENDISLIĞI KONGRESI |
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE NITRIK OKSIT | 2017 | 10. GIDA MÜHENDISLIĞI KONGRESI,ANTALYA |