Doçent SELEN SALLAN

Doçent SELEN SALLAN

  Doçent Doktor Öğretim Üyesi Et ve Ürünleri Teknolojisi Pr. - Doktor Öğretim Üyesi Et ve Ürünleri Teknolojisi Pr. - Doçent Bilimsel Projeler Danışma Koordinatörlüğü - Koordinatör

Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
NITROSOPIPERIDINE IN MEAT PRODUCTS 2021 INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES
EFFECT OF BLACK PEPPER AND ASCORBATE ON THE MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SUCUK 2019 INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SICENCE
INFLUENCE OF COOKING METHODS ON NITROSAMINE FORMATION IN MEAT AND MEAT PRODUCTS 2021 10TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
FERMENTE SOSISLERDE LAKTIK ASIT BAKTERILERININ NITROZAMINLER ÜZERINE ETKILERI 2021 5. ULUSLARARASI MÜHENDISLIK VE TEKNOLOJI YÖNETIMI KONGRESI
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE BIYOJEN AMIN OLUŞUMU VE NITROZAMINLER 2021 GLOBAL CONFERENCE ON ENGINEERING RESEARCH
THE EFFECTS OF BLACK PEPPER AND SODIUM ASCORBATE ON MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF SUCUK 2019 INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE
Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak sergilenen bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
VOLATILE PROFILE OF HEAT-TREATED SUCUK PRODUCED WITH DIFFERENT NITRITE AND SODIUM ASCORBATE LEVELS 2018 3RD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY ICFT3
EFFECT OF ACUSTIC ENERGY ON VISCOSITY AND SERUM SEPERATION OF AYRAN, A TURKISH YOGURT DRINK 2011 4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION
DETERMINATION OF CONTAMINATION LEVELS OF LEAD (PB) AND CADMIUM (CD) IN WHEAT GROWN AROUND BEYŞEHIR - ISPARTA HIGHWAY 2010 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY
Ulusal kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantı ve etkinliklerde sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak sergilenen bildiri
Bildiri Adı Yılı Etkinlik Adı
ET ÜRÜNLERINDE NITROZAMINLERIN BELIRLENMESINDE KULLANILAN KROMATOGRAFIK TEKNIKLER 2015 MÜHENDISLIKTE YENI TEKNOLOJILER SEMPOZYUMU
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE NITROZAMIN OLUŞUMU VE FENOLIK BILEŞIKLER 2017 10. GIDA MÜHENDISLIĞI KONGRESI
KÜR EDILMIŞ ET ÜRÜNLERINDE NITRIK OKSIT 2017 10. GIDA MÜHENDISLIĞI KONGRESI,ANTALYA