GIDA ENDÜSTRISINDE VURGULU ELEKTRIK ALAN UYGULAMALARI |
2017 |
TURKIYE KLINIKLERI GIDA HIJYENI VE TEKNOLOJISI DERGISI |
SÜTÇÜ İNEK İŞLETMELERINDEN ELDE EDILEN ÇIĞ SÜTLERIN SOMATIK HÜCRE SAYILARINDAKI MEVSIMSEL DEĞIŞIKLIKLER VE YASAL NORMLARA UYGUNLUK DÜZEYLERI |
2017 |
GIDA VE YEM BILIMI - TEKNOLOJISI |
GIDA ANALIZLERINDE KULLANILAN KROMATOGRAFIK YÖNTEMLER 1 HPLC |
2016 |
TURKIYE KLINIKLERI GIDA HIJYENI VE TEKNOLOJISI DERGISI |
BAZI DONDURULMUŞ GIDALARDA MIKROBIYOLOJIK KALITE |
2005 |
GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI |
ÇIĞ ET VE ISI İŞLEMI GÖRMÜŞ ET ÜRÜNLERINDE ELISA TEKNIĞI İLE TÜR TESPITI |
2006 |
İSTANBUL ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI DERGISI |
BURSA İLI ASKERI BIRLIKLERINDE TÜKETILEN SUCUK SALAM VE SOSISLERIN MIKROBIYOLOJIK KALITELERI |
2001 |
PENDIK VETERINER MIKROBIOLOJI DERGISI |
ULUDAĞ DAKI SU KAYNAKLARININ FIZIKSEL KIMYASAL VE MIKROBIYOLOJIK ÖZELLIKLERI |
2000 |
SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG. |
BURSA İL MERKEZINDE TÜKETIME SUNULAN DONDURMALARIN HIJYENIK KALITELERI |
2001 |
PENDIK VETERINER MIKROBIOLOJI DERGISI |
ALERJIK REAKSIYONLARA SEBEP OLAN GIDA KATKI MADDELERI |
2002 |
DÜNYA GIDA |
FARKLI TAVUK IRKLARINA AIT YUMURTALARDA YAĞ ASIT DÜZEYLERI |
2001 |
SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG. |
BURSA İL MERKEZINDEKI İÇME VE KULLANMA SULARININ HIJYENIK KALITESI |
2000 |
SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG. |
BURSA DA FAALIYET GÖSTEREN SANAYI KURULUŞLARININ KIRLETICI ETKILERININ ARAŞTIRILMASI |
2000 |
SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIV. TIP FAK. DERG. |
TÜKETIME SUNULAN ET ÜRÜNLERINDE HILE AMAÇLI YABANCI ET TÜRÜ VARLIĞININ PCR YÖNTEMI İLE BELIRLENMESI |
2009 |
BORNOVA VETERINER KONTROL VE ARAŞTIRMA ENSTITÜSÜ DERGISI |
ÇEŞITLI HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERINDE KOLIFORM BAKTERILERIN VARLIĞI |
2004 |
PENDIK VET. MIKROBIOL. DERG. |
ASSESSMENT OF MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION FACTORS IN FROZEN STUFFED SNAIL PROCESSING STAGES |
2005 |
ULUDAG UNIV. J. FAC. VET.MED. |
BURSA İL MERKEZINDE SATIŞA SUNULAN TAVUK ETI VE ÜRÜNLERINDE TERMOTOLERANT CAMPYLOBACTER TÜRLERININ VARLIĞI |
2004 |
GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI |
MARINE EDILMIŞ HAMSI ÜRETIMINDE KRITIK KONTROL NOKTALARININ İZLENMESI |
2006 |
GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI |
ÇEŞITLI HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERINDE STAFILOKOKAL ENTEROTOKSIN VARLIĞININ BELIRLENMESI |
2003 |
GIDA VE YEM BILIMI-TEKNOLOJISI |
RETENTIO SECUNDINARIUMLU İNEKLERDE VITAMIN DÜZEYLERININ ARAŞTIRILMASI |
1998 |
İSTANBUL ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI DERGISI |
ÇIFT KABUKLU YUMUSAKÇALARDA DOMOIK ASIT MIKTARININ BELIRLENMESINDE REFERANS METOT OLAN HPLC YÖNTEMININ VALIDASYONU |
2010 |
AKADEMIK GIDA |
ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ OBEZITE ÖN YARGILARININ BELIRLENMESI |
2020 |
BALIKESIR SAĞLIK BILIMLERI DERGISI |
BANDIRMA’DA HAYVAN ÇİFTLİKLERİNDE KULLANILAN MISIRLARIN BESİN MADDE KOMPOZİSYONU VE BAZI MİKOTOKSİN DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ |
2019 |
JOURNAL OF HEALTH SCIENCES AND RESEARCH |
SÜTÇÜ İNEK İŞLETMELERINDEN ELDE EDILEN ÇIĞ SÜTLERIN SOMATIK HÜCRE SAYILARINDAKI MEVSIMSEL DEĞIŞIKLIKLER VEYASAL NORMLARA UYGUNLUK DÜZEYLERI |
2017 |
GIDA VE YEM BILIMI- TEKNOLOJISI |
ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINDE VÜCUT KOMPOZISYONU VE ANTROPOMETRIK ÖLÇÜMLERIN UYKU SÜRESI VE UYKU KALITESIYLE İLIŞKISI |
2022 |
İSTANBUL GELIŞIM ÜNIVERSITESI SAĞLIK BILIMLERI DERGISI |