Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda
sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
Bildiri Adı |
Yılı |
Etkinlik Adı |
THE IMPACT OF BEAN PREBIOTIC SOURCES ON THE IN VITRO GROWTH OF BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS
|
2021 |
TOKYO SUMMIT 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON INNOVATIVE STUDIES OF CONTEMPORARY SCIENCES |
Uluslararası kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantılarda
sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak sergilenen bildiri
Bildiri Adı |
Yılı |
Etkinlik Adı |
CURRENT SPECTROSCOPIC TECHNIQUES USED IN ANALYSIS OF MILK AND DAIRY PRODUCTS |
2021 |
INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES |
LEGUME CELL WALL POLYSACCHARIDES: INTERACTIONS BETWEEN GUT MICROBIOTA AND FOOD STRUCTURE |
2022 |
2ND. INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES |
Ulusal kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantı ve
etkinliklerde sözlü olarak sunulan ve tam metinli olarak yayımlanan bildiri
Bildiri Adı |
Yılı |
Etkinlik Adı |
SÜT ÜRÜNLERININ AMBALAJLANMASINDA BIYOSENSÖR UYGULAMALARI |
2019 |
TÜRKAS TÜM ÜRÜN, KAP VE AMBALAJ STANDARTLARI SEMPOZYUMU: SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI |
Ulusal kongre, sempozyum, panel ve çalıştay gibi bilimsel toplantı ve
etkinliklerde sözlü sunum, özet metin olarak yayımlanan veya poster olarak
sergilenen bildiri
Bildiri Adı |
Yılı |
Etkinlik Adı |
SÜT ENDÜSTRISINDE PROSES KONTROLÜNDE YENI YAKLAŞIMLAR BIYOSENSÖRLER |
2019 |
2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESI |
FUNCTIONALITY OF FERMENTED MILK SUPPLEMENTED WITH LEGUME BIOACTIVE COMPOUNDS |
2022 |
7TH IDF SYMPOSIUM ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FERMENTED MILK |