CONSUMING OF ENERGY DRINKS AND EFFECTS ON METABOLISM |
2004 |
3 RD VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM |
PERAKENDE OLARAK SATIŞA SUNULAN İŞKEMBE ÖRNEKLERININ BAZI KIMYASAL VE MIKROBIYOLOJIK ÖZELLIKLERININ ARAŞTIRILMASI |
|
ULUSAL MESLEK YÜKSEK OKULLARI SEMPOZYUMU |
BALIKESIR ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERININ SÜT İÇME ALIŞKANLIKLARI |
2009 |
PAMUKKALE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEMPOZYUMU |
TICARI HÖŞMERIM ÜRETIMINDE TEKSTÜREL YAPININ İYILEŞTIRILMESI |
2009 |
PAMUKKALE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEMPOZYUMU |
B GLIKOZIDAZLAR VE ENDÜSTRIYEL KULLANIM OLANAKLARI |
2013 |
, İÇ ANADOLU BÖLGESI 1. TARIM VE GIDA KONGRESI |
KOKORECIN MIKROBIYOLOJIK KALITESI |
2013 |
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU |
GIDA SANAYIINDE OZON UYGULAMALARI |
2013 |
İÇ ANADOLU BÖLGESI 1. TARIM VE GIDA KONGRESI |
KEÇI ETININ BESINSEL ÖZELLIKLERI VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI |
2013 |
İÇ ANADOLU BÖLGESI 1. TARIM VE GIDA KONGRESI |
İNÜLIN VE OLIGOFRUKTANLARIN GIDALARDA FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI |
2013 |
İÇ ANADOLU BÖLGESI 1. TARIM VE GIDA KONGRESI |
HELICOBACTER PYLORI VE HAYATIMIZDAKI ÖNEMI |
2013 |
İÇ ANADOLU BÖLGESI 1. TARIM VE GIDA KONGRESI |