Doktor Öğretim Üyesi MUSA YALMAN

Doktor Öğretim Üyesi MUSA YALMAN

  Doktor Öğretim Üyesi Gıda Teknolojisi Pr. - Doktor Öğretim Üyesi Et ve Ürünleri Teknolojisi Pr. - Öğretim Görevlisi Doktor

Üniversite bilimsel araştırma projelerinde (BAP) proje yöneticiliği
Görevi Proje Adı Kurum Durum Baslama Bitiş
KURUTULMUŞ ELMA VE TURUNÇGIL KABUKLARI TOZU VE BUĞDAY RUŞEYMI KULLANILARAK FONKSIYONEL KEFIR ÜRETIMI; BAZI FIZIKOKIMYASAL, MIKROBIYOLOJIK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERI ILE UÇUCU AROMA BILEŞENLERININ BELIRLENMESI 2022
ÇEŞITLI BITKISEL ESKTRAKTLARIN ANTIOKSIDAN ÖZELLIKLERI ILE POTANSIYEL ANTI-FUNGAL ETKILERI ARASINDAKI KORELASYONUN BELIRLENMESI 2023
Üniversite bilimsel araştırma projelerinde (BAP) görev almak
Görevi Proje Adı Kurum Durum Baslama Bitiş
ARAŞTIRMACI SUBKLİNİK MASTİTİS ETMENLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE SÜT KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ TAMAMLANDI 2015 2017
ARAŞTIRMACI TARIMSAL SULAMADA KULLANILAN YENICE VE DAVUTKÖY GÖLETLERININ YENICE ÇANAKKALE FIZIKO KIMYASAL ÖZELLIKLERININ VE MIKROBIYOLOJIK KALITESININ ARAŞTIRILMASI (BAP PROJESI) TAMAMLANDI 2015 2016
ARAŞTIRMACI KAŞAR BENZERİ PEYNİR ÜRETİMİ FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TAMAMLANDI 2010 2012
YÜRÜTÜCÜ ÇEŞITLI BITKISEL ESKTRAKTLARIN ANTIOKSIDAN ÖZELLIKLERI ILE POTANSIYEL ANTI-FUNGAL ETKILERI ARASINDAKI KORELASYONUN BELIRLENMESI DEVAM EDIYOR 2023
YÜRÜTÜCÜ KURUTULMUŞ ELMA VE TURUNÇGIL KABUKLARI TOZU VE BUĞDAY RUŞEYMI KULLANILARAK FONKSIYONEL KEFIR ÜRETIMI; BAZI FIZIKOKIMYASAL, MIKROBIYOLOJIK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERI ILE UÇUCU AROMA BILEŞENLERININ BELIRLENMESI DEVAM EDIYOR 2022